torstai 20. huhtikuuta 2017

Handmade for you

Kun tarvitset käsintehtyyn lahjaan sen pienen loppusilauksen, voit halutessasi käyttää näitä söpöjä "vyötteitä". Klikkaa kuva isoksi ja tulosta se (A4-arkki), leikkaa, kietaise pienen käsityön ympärille ja kiinnitä palalla teippiä. 
---
You can use these labels for your personal gifts to make them extra cute...♥ I hope you like them!

---
Kaikki blogin ohjeet ja tulostettavat materiaalit ovat luonnollisesti ilmaisia ja vapaasti käytettävissäsi kaikkiin epäkaupallisiin tarkoituksiin. Jos haluat kuitenkin kiittää tekemästäni työstä, voit tehdä sen hyödyntämällä sivupalkin ja tekstien mainostajien tarjouksia, joista saan sitten itselleni palkaksi tietyn provision.
Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi1/5/17 20:59

  Hei!

  Googlasin lasinalusia ja linkki toi minut sinun sivuille. En kuitenkaan löydä ohjetta :( Mistähän löydän sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Ja anteeksi myöhäinen reagointi vistiisi.

   Nuo Pinterest-linkithän ovat siitä keljuja, että vaikka alkuperäisen lähteen kuva/tekstit poistetaan, niin Pinterestiin kuva silti jää "kummittelemaan" ja valitettavasti sille ei voi mitään.
   Poistin blogissani kaikki vanhat tekstit tuossa vuodenvaihteessa jossain "uudistumispuuskassa" ja tuo kyselemäsi teksti oli siellä mukana.
   Ohjehan ei alun perin ollut minun vaan itsekin olen sen sieltä Pinterestistä löytänyt aikoinaan, joten hyvällä tuurilla linkki alkuperäiseen lähteeseen sieltä vielä löytyy...onnea etsintöihin! :)

   Poista
 2. Anonyymi1/5/17 20:59

  Tässä vielä linkki :)
  https://fi.pinterest.com/pin/448037862906351517/

  VastaaPoista