sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kuumaa kaakaota

Maaliskuun ensimmäinen valmistunut työni ovat nämä norjantähtikuvioiset "Hot Chocolate"-säärystimet, joihin käytin lempivärejäni ja näistä muuten tulikin vallan käytännölliset!
Periaatteessahan tässä puhutaan oikeastaan sukista ilman teräosaa, sillä ohjeena minulla on vanha tuttu Puolukka- polvisukkaohjeeni. Teräosan korvasin neulomalla noin 5cm 2o,2n joustinta.
Päivitin Ravelryyn eilen uuden ohjeversion, jossa toteutan varsiosan kavennukset hieman eri tavalla aikaisemmin julkaisemaani Puolukkametsä- ohjeeseen verrattuna.

Lankana minulla näissä on paljon käyttämääni 6-säikeistä Regiaa.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi6/3/17 17:11

  Oi miten ihanaa kun olet palannut!! Tätä olen odottanut, ja ihan vahingossa huomasin tänään instagramista että olet tehnyt paluun :D ihanaa kevättä sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Huomaan vieläkin miettiväni, että antaako tämä bloggaminen minulle enää oikein mitään, mutta katsotaan nyt hetken aikaa ja tunnostellaan...mutta äläpä ihmettele jos blogi on taas kadonnut joku päivä;)
   Instasta tykkään ja siellä aion kyllä jatkaa! :)
   Ihanaa kevättä myös sinulle!

   Poista
 2. Kiva, että olet täällä taas. Minäkin olen viettänyt todella pitkään hiljaiseloa blogissani. Tänään tuli salamana uudelleen innostus. Saapa nähdä riittääkö minun innostus kuinka pitkään. Instagram on niin helppo ja kätevä. Blogissa hidastaa ajatus siitä, että täytyy kirjoittaa. Nyt kuitenkin uuden innostukseni myötä annoin itselleni luvan olla kirjoittamatta satuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikohan jopa olla niin, että kun nyt pitkän aikaa blogin kirjoittaminen on tuntunut jotenkin työläältä ja juuri tuo Instagramin helppous ja nopeus on houkuttanut, niin ehkäpä tuo "vanhanaikainen" kirjoittamisen hitaus alkaakin taas viehättää? Näinhän yleensä käy, elämä on aaltoliikettä! :)
   Kuvilla viestiminen on yksi juttu, mutta kirjoittaminen taas ihan oma lukunsa...tsemppiä sinulle blogin päivittämiseen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo...ruskea on ikilemppari. :)

   Poista